Аргоинвестстрой АД

Научете повече за проекта Аргоинвестстрой АД

Аргоинвестстрой АД

Интересни и нестандартни сгради, иновационни проекти - обществени и жилищни сгради, проектите реализирани от Аргоинвестстрой са навсякъде около нас.

Компанията се ползва с високо доверие в строителния бранш, професионално и отговорно изпълнява мисията си за конкурентни цени, срок и качество, което те самите определят, като тяхна запазена марка, която ги прави предпочитан доставчик в сферата на строителството в България и чужбина.

Екипа на Екзисто, съвместно с Аргоинвестстрой идентифицира основните и най-важни конкурентни предимства, които компанията предлага в работата си с клиенти, а именно - професионални услуги, представящи целия цикъл от обслужване от които клиента се нуждае и богато портфолио от проекти с различно предназначение - жилищни, обществени, търговски и други, всички те изпълнени качествено и в срок.

Това са и основните акценти на които отделихме специално внимание в уеб сайта. Услугите и последните проекти завършени от Аргоинвестстрой са изведени и достъпни на заглавна страница, от където клиента може лесно да избере съдържанието, което представлява интерес за него.

Представянето на проектите е организирано според тяхното предназначение, като всеки проект е представен с богат снимков материал, чрез който потребителите могат да добият добра представа за обекта.

Като компания с богат опит и наложено име в строителния бранш, Аргоинвестстрой често се споменава в различни тематични медии и издания, които също намират отражения в уеб сайта, както и интерактивна фирмена презентация.

Екипа на компанията използва и възможността чрез новият си уеб сайт да представят свободните позиции в компанията, за които се търсят служители. За улеснение на потребителите е предвидена и опция за онлайн кандидатстване към всяка свободна позиция.

Уеб сайта е достъпен в три езикови версии, които се управляват независимо една от друга, чрез административен модул разработен според индивидуалните нужди на уеб сайта, с което екипа на Аргоинвестстрой има възможност да таргетира по адекватен начин потенциалните си клиенти извън България.