Блог д-р Катя Паскова - Дермавита

Научете повече за проекта Блог д-р Катя Паскова - Дермавита

Блог д-р Катя Паскова - Дермавита

Д-р Паскова споделя: През 2001 година създадох „Дерма Вита“ и от тогава се стремя да съм новатор и професионалист, да разполагам с най-новото и доброто в света на естетичната дерматология и да помагам на хората.

В работното си ежедневие д-р Паскова среща много и различни клиенти, които имат различни очаквания за своето добро дерматологично здраве.

Всеки пациент носи на д-р Паскова нов, различен случай и начин с които тя би могла да подпомогне за по-доброто излъчване и усещане на пациента, да възвърне неговото самочувствие и усмивка.

Макар в дерматологията да са познати десетки типове кожа, те всички се нуждаят от добро поддържане и здравословен начин на живот. Кой по-добре би могъл да Ви посъветва в тази насока от д-р Паскова, предвид натрупания от нея опит до момента и огромен брой пациенти, с които е работила.

В блога разработен от екипа ни д-р Паскова има възможност да публикува интересни и полезни статии, свързани както с доброто и полезно третиране на кожата, така и със съвети за здравословен начин на живот, видео материали на процедури, прилагани в клиника Дермавита и други, полезни теми насочени към вътрешната и външна красота.

Блога е с дизайн оформление разработено специално за д-р Паскова, а платформата е wordpress базирана.