Галтстрой-1 ООД

Научете повече за проекта Галтстрой-1 ООД

Галтстрой-1 ООД

Фирма Галтстрой-1 ООД е с основен предмет на дейност строителство, проектиране и узаконяване, реконструкции и изпълнение на строителни ремонти, преустройства и довършителни работи. Компанията е член на Камарата на строителите в България.

Приоритети на компанията са високото качество на изпълнение и твърдо спазване на пусковите срокове на строителните обекти. Фирмата се стреми да отговаря на потребностите и очакванията на своите клиенти, предоставяйки им умерени цени на обявените за продажба имоти  и всички строително-ремонтни дейности предлагани от компанията.

Убедени, че не съществува по добро представяне за компания, като Галтстрой-1 ООД, изградихме уеб сайт-корпоративно представяне фокусирано върху изградените от компанията обекти вече станали част от живота на своите доволни собственици.

За всеки потребител на уеб сайта, убеден в достойнствата на изгражданите от компанията обекти се представя и детайлна информация за новостроящите се сгради и възможностите за закупуване на желан офис, апартамент или цяла сграда.

Етажни планове разкриват местоположението и разпределението на всеки обект и позволяват бъдещите собственици да подредят в представите си уютно обзавеждане за мечтан апартамент или да оптимизират разпределението на работните места в бъдещия динамичен и натоварен офис на тяхната фирма.

Удобно визуално представяне позволява всеки потребител на уеб сайта бързо и ефективно да събере необходимата му информация и да  разбере, какъв е статута на желания обект, и дали някой друг вече не го е изпреварил и не подготвя своето настаняване.

Многобройните строителни и ремонтно - довършителни услуги предлагани от фирма Галтстрой-1 ООД и индивидуалния подход към всеки клиент намират своето представяне в самостоятелно обособена секция на уеб сайта, разкриваща набора от услуги за реализиране на поставените цели на всеки клиент.

Стремежа да предлага изключително високо качество на изпълнение в комбинация с желанието да се предоставят множество допълнителни услуги и дейности обoслява и друг основен акцент в дизайн концепцията на уеб сайта – зоната с контакти, обособена по начин предразполагащ към активна връзка и партньорство.

Привлекателни, изчистени линии, функционалност и стил – общите характеристики между сградите създадени от фирма Галтстрой-1 ООД и новият корпоративен уеб сайт  на компанията.