Магерницата - Новия хан

Научете повече за проекта Магерницата - Новия хан

Магерницата - Новия хан

Лакон ООД е инвестиционна компания оперираща в сферата на недвижимите имоти. Фирмата изгражда, управлява и осъществява сделки с недвижими имоти в българските планински и морски курортни области.

За реализиране на уеб сайт представящ новоизградения в Банско проект на фирмата, Лакон ООД избра интернет агенция Екзисто, като свой партньор в създаването на атрактивно представяне, разкриващо всички достойнства на малките оазиси за отдих и отмора.

Като първи етап от проекта бе създадено общо лого за комплексите Магерницата и Новия хан.

Логото е основополагащ елемент за цялата дизайн концепция на уеб сайта и цели да пресъздаде визуално спокойствието, тишината и чистотата, които планината ни предоставя. Цветова гама подбрана в съответствие с търсеното внушение допринася за постигане на свежото излъчване на уеб сайта и мигновената асоциация с отдих и почивка.

Заглавната страница предлага на потребителите на уеб сайта възможността интуитивно да направят избор на желан от тях комплекс. Визуално обособени като две отделни зони със самостоятелна функционалност, описанията на двата комплекса предоставят изчерпателна информация, приятно визуализирана с картинни галерии представящи множество снимки на комплексите и всички предлагани стаи и апартаменти.

Динамично обновяващ се информационен модул предоставя на потребителите на уеб сайта актуална информация за свободни стаи в комплексите Магерницата и Новия хан. Максимално опростено представяне на детайлна информация за различните видове стаи и цени за наем в зависимост от конкретния период, позволява на всички търсещи спокойствие и отмора в планинската идилия на Банско да могат да предвидят финансовото измерение на своя отдих, както и да направят резервация за желания избор.
 
Балансираната комбинация между стилен, изчистен дизайн и функционалност предоставяща максимална информативност, дефинира формулата за успех на проекта Магерницата и Новия хан.