Мак Конструкшън ООД

Научете повече за проекта Мак Конструкшън ООД

Мак Конструкшън ООД

Мак Конструкшън ООД е компания с дългогодишен опит в проектирането и  строителството на жилищни и офис сгради.

За създаването на своето онлайн присъствие професионалистите от Мак Конструкшън се довериха на екипа на нашата интернет агенция, базирайки своя избор на многобройните проекти с подобна тематика, включени в нашето портфолио.

Корпоративен лого знак отразяващ дългогодишната история на компанията и типа строителство, в което тя е специализирана в съчетание с умело подбрана цветова гама са заложени като солидна основа на уеб присъствието на фирма Мак Конструкшън ООД.

Визуални елементи създаващи преки асоциации със строителни материали и облицовки допринасят за чудесна комбинация между тематична визия и внушение. Стилния минимализъм придаващ изискана визия и усещане за лукс, характерни за сградите изграждани от компанията намират своето отражение в дизайна на уеб сайта и допринасят за хармоничния корпоративен образ на Мак Конструкшън ООД.

Умелите комбинации не се изчерпват единствено при визуалното представяне на фирмата, а намират приложение и при структурата и целите на уеб сайта.

Изграден, като корпоративен уеб сайт представящ дейността на фирмата, нейната история и корпоративна философия, уеб сайта същевременно с това представлява канал за активна комуникация с настоящите и потенциални клиенти на предлаганите от компанията услуги и обекти.

Освен информативно фирмено представяне, уеб сайта съдържа детайлно описание на всички реализирани и новостроящи се сгради създадени от Мак Конструкшън ООД, както и всички бъдещи проекти.

Изграден в две езикови версии - българска и английска, уеб сайта представя своето съдържание пред многобройна аудитория, допринасяйки по-голям кръг заинтересовани да реализират инвестиционните си намерения разчитайки на опита и професионализма на фирма Мак Конструкшън ООД.