Мобилен сайт Tigan.bg

Научете повече за проекта Мобилен сайт Tigan.bg

Мобилен сайт Tigan.bg

Случвало ли ви се е докато пътувате към дома след дългият работен ден, да се чудите какво да сготвите за вечеря? Сега вече няма да е нужно да се тормозите с тази мисъл - просто отваряте мобилният уеб сайт на един от най-богатите на рецепти уеб каталози, разработен от Екзисто - Tigan.bg

Мобилната версия на уеб сайта ще Ви даде възможност бързо да изберете нещо вкусно и лесно за приготвяне, в зависимост от това дали Ви се похапва нещо постно, или пък според това какви продукти имате в хладилника.

Най-хубавото е че можете да използвате своето мобилно устройство - телефон или iPad и докато пътувате или сте се настанили удобно в къщи за кратка почивка, да изберете желаната от вас рецепта.

За ваше улеснение са приложени различни критерии на търсене, които да ви улеснят в намирането на точното ястие, което бихте могли да приготвите.

За любителите на кулинарията в мобилната версия на уеб сайта можете да откриете и интересна и любопитна информация и факти за различни продукти, подправки и здравословно хранене.

Уеб сайта ежедневно се попълва с нови и нови рецепти, така че винаги ще намирате по нещо интересно, което да приготвите за вашата трапеза.