Мобилен уеб сайт Twins.bg

Научете повече за проекта Мобилен уеб сайт Twins.bg

Мобилен уеб сайт Twins.bg

Twins.bg е един от първите електронни магазини, които предлагат професионално сценично, студийно и дискотечно осветление и оборудване, специализирани лампи и аксесоари, компоненти за LED осветление, LED екрани в България.

Онлайн магазинът на Twins е разработен от Екзисто, преди близо 5 години и за това време обслужва успешно клиенти от цяла България.

Продуктите предлагани от фирмата могат да се пробват на живо в магазина на фирмата, а всички, които предпочитат да направят предварително своето проучване онлайн, от своето мобилно устройство, вече могат да се възползват от мобилната версия на онлайн магазина.

Наличието на мобилна версия на уеб сайт, става критично изискване за всеки държащ на доброто си представяне онлайн клиент.

Именно поради тази причина предложихме на Twins разработката на мобилна версия. Клиента с радост прие идеята и се възползва от възможността за по-успешно представяне пред потребители, използващи мобилни устройства, като едновременно с това отговори и на новите изисквания на Google, даващ предимство на уеб сайтове, които са оптимизирани за мобилни устройства.

Мобилният сайт предлага на потребителите достъп до най-важното съдържание спрямо пълната версия на уеб сайта, а именно Продуктите, които фирмата предлага, актуални промоции, проекти, които са реализирани с продуктите на Twins и начин за контакт с екипа.

Потребителите имат възможност според техните предпочитания да се прехвърлят към пълната версия на уеб сайта в случай че биха желали да прегледат допълнителна информация и продуктово описания или при желание да отправят своята поръчка онлайн.

Съдържанието на мобилната версия се актуализира едновременно с това на пълната версия на уеб сайта, което спестява немалко време за екипа поддържащ уеб сайта.