М Спорт Клуб

Научете повече за проекта М Спорт Клуб

М Спорт Клуб

Открит в началото на 2007 година М Спорт  Клуб е многофункционален спортен комплекс предоставящ на своите клиенти множество възможности за отдих или професионално спортно развитие в зависимост от поставените цели.

Комплекса се състои от пет тенис корта и спортна площадка предлагаща отлични възможности за трениране на футбол, волейбол, баскетбол, тенис, танци, аеробика, бойни изкуства, йога и много други спортове. Намиращ се в непосредствена близост до Бизнес Парк-София и Национална спортна академия, комплекса се е превърнал в малък оазис за всички любители на спорта, желаещи да спортуват в пределите на силно урбанизираната ни столица.

Екипа нa Екзисто имаше възможност да допринесе за развитието на този спортен оазис, изграждайки уеб сайт популяризиращ спортния комплекс в частност и масовия спорт като цяло.

Основна цел на проекта бе изграждането на приятен и привлекателен уеб дизайн, създаващ директни асоциации с предлаганите от комплекса услуги. Умело подбрани визуални елементи, в съчетание с интуитивна навигация придават желания облик на уеб сайта.

Актуални новини и информация за постиженията на спортистите на клуба разкриват качествата на треньорския екип на клуба и предоставят теми за вдъхновение на младите спортисти.

Освен основната си информативна функция уеб сайт на М Спорт Клуб бе изграден и като активен комуникационен канал с всички клиенти на спортния комплекс.