Проектсофт ЕООД

Научете повече за проекта Проектсофт ЕООД

Проектсофт ЕООД

Фирма Проектсофт ЕООД е основана през 2008 г с много ентусиазъм, добри идеи и желание за работа. Млада и иновативна, компанията разработва оригинални софтуерни решения за проектиране на строителни конструкции. Програмните продукти на компанията, Stadyps и Design Expert се прилагат успешно в повече от сто големи и малки проектантски бюра, инженерни и строителни фирми. С тяхна помощ са проектирани множество обекти на територията на България.

Освен готови продукти, Проектсофт ЕООД разработва и софтуер за проектиране по индивидуална поръчка за изпълнение на специфични задачи и съобразно конкретни клиентски нужди и изисквания, отчитайки средата на клиентските графични и офис програми – AutoCAD, MS Excel и др. Основните програмни езици и технологии, които компанията използва са C, C++, VB, VBA, FORTRAN, HTML и др.

Въпреки огромните познания в областта на разработка на софтуерни приложения, младия и ценящ професионализма екип на фирма Проектсофт ЕООД реши да се довери на интернет агенция Екзисто за изработката на онлайн представянето на компанията. Много ясна и в голяма степен опростена формула стои в основата на успеха на фирма Проектсофт ЕООД:

ИДЕИ – СЪЗДАВАНЕ – РАЗВИТИЕ - ПОДДРЪЖКА

Същата формула бе определяща и при избора на екип с който професионалистите от Проектсофт ЕООД да си партнират при реализация на амбициозното си начинание

ИДЕИТЕ предложени от двата екипа по време на предварителните срещи за обсъждане на проекта доведоха до СЪЗДАВАНЕто на уеб сайт радикално изменил концепцията на доскоро съществуващото уеб представяне на компанията. Корпоративен уеб сайт представящ Проектсофт ЕООД и услугите които компанията предоставя, както и два самостоятелни уеб сайта разкриващи предимствата на два основни софтуерни продукта на компанията еволюираха до общ корпоративен сайт изчерпателно представящ всички напрaвления на Проектсофт ЕООД.

Концепцията обединяваща разпокъсаното представяне на компанията вече успешно дава своите плодове, помагайки на екипа на Проектсофт да концентрира своите маркетингови усилия. Реализираната в рамките на проекта оптимизация за търсещи маши на уеб сайта гарантира добрите резултати, които компанията вече постига.

Полаганите усилия винаги се възнаграждават и в това за пореден път се убедихме, когато бяхме информирани, че по време на реализацията на новия уеб сайт на фирма Проектсофт ЕООД, младия и иновативен екип на компанията след успешен бизнес договор е постигнал успех гарантиращ на компанията бъдещо мащабно РАЗВИТИЕ.

От иновативна идея, през професионална реализация до множество успехи – опростена формула, която искрено желаем да продължава да носи желаните резултатина Проектсофт ЕООД.

Охо, нека не забравяме и ФАНАТИЧНАТА ПОДДРЪЖКА! ;)