Свети Тома - Усещане за безгрижност

Научете повече за проекта Свети Тома - Усещане за безгрижност

Свети Тома - Усещане за безгрижност

Новооткрития ваканционен комплекс Свети Тома предлага комбинация от отлично географско положение и разнообразни възможности за почивка и максимална релаксация сред природата. Комплексът е разположен върху един от най-привлекателните носове по южното Черноморие – нос Хумата, граничи с резерват и е в непосредствена близост до плажа Аркутино.

Ваканционното селище включва жилищна и хотелска част с развлекателен кът и търговска зона. Съчетанието между девствена природа, изумителни гледки от морския бряг и уютна атмосфера в комплекса осигурява неповторимото усещане за безгрижност и предоставя уникалната възможност да реализирате мечтите и най-съкровените си желания.

Живописния комплекс граничи с плажна ивица и брегове набраздени от малки уютни плажове сгушени между скалите, както и величествени, осеяни с гори хълмове. Множество пресноводни езера покрити с екзотични водни лилии създават усещането за превърнал се в реалност приказен сън. Уникалните условия за почивка в съчетание с разнообразната природна среда, дават възможност за целогодишно и многофункционално използване на комплекса.

Изцяло изграден в съзвучие с невероятното природно съвършенство и хармоничния облик на ваканционно селище Свети Тома, е и създадения от екипа на интернет агенция Екзисто уеб сайт представящ комплекса.
Неповторимостта на изживяването и възможността потребителите на уеб сайта да се докоснат до кътче, оазис на спокойствието и хармонията са пресъздадени в лого знака на компанията.
Уникална водна лилия в съчетание с приятен шрифт създават асоциация за неповторимост, чистота и съвършенство.

Уеб дизайн концепция заложила изцяло на подробно визуално представяне  в съчетание с кратки текстови описания позволява на потребителите на уеб сайта да съберат максимално изчерпателна информация и впечатления, преди да се потопят в незабравимото изживяване наречено Свети Тома.

Три самостоятелни езикови версии допринасят за космополитното излъчване на сайта, отразяващо философията и идеологията залегнала при изграждането на ваканционно селище Свети Тома-да бъде притегателен център за мечтатели и ценители на уникалността, желаещи да открият малкото райско кътче от своите фантазии.