Село Баня

Научете повече за проекта Село Баня

Село Баня

Както името подсказва - проекта представя забележителностите и особености и възможности на разложкото село Баня. Когато чухме как клиентите ни разказват с такъв ентусиазъм за родното си и обично място, разбрахме че това ще е проект, който ще разработим с истинско удоволствие и с който ще доставим радост на цяло едно село и неговите гости и почитатели.

Всеки почитател на красивите и добре запазени български китни планински села, ще може да открие на страниците на уеб сайта изключително интересната история на с.Баня, както и добре запазените археологически забележителности.

Разбира се за да се насладите адекватно на атмосферата, предлагана от с.Баня е необходимо да пренощувате. Подходящото място за престой ще намерите на посочените в уеб сайта хотели и къщи за гости, като можете да използвате и възможността за онлайн резервация. Заведения, ресторанти и други интересни забавления също са посочени на страниците на уеб сайта.

Интересна подробност е, че страницата не е предназначена само и единствено за посетителите на с.Баня, но и за неговите жители, които могат да открият освен полезна информация на страниците на уеб сайта, и новини свързани с живота в китното селце, та дори и прогнозата за времето.