Сторко ЕООД

Научете повече за проекта Сторко ЕООД

Сторко ЕООД

Сторко ЕООД е едно от най-големите предприятия за производство на консервирани и замразени плодове и зеленчуци в България. Предлаганият от тях асортимент наброява над 100 артикула, всички произведени по оригинална рецепта, от продукти с гарантиран произход и под строг технически контрол, спрямо всички стандарти, които обезпечават високо качество.

В ежедневната си работа Сторко ЕООД се стреми да задоволи изцяло потребностите на своите клиенти.

Съвременният потребител държи да е добре информиран за качеството на предпочитаните от него продукти, което е основната причина екипа на Сторко ЕООД да ни потърси за изработката на тeхният корпоративен уеб сайт - онлайн продуктов каталог.

Фирмата има добре позната на потребителите корпоративна идентичност и печатни рекламни материали, с които съобразихме уеб дизайна на сайта. Като фирма, която се стреми да отговори на изискванията на своите клиенти и партньори, приложихме актуални спрямо настоящите уеб тенденции paralax ефекти, които придават на уеб сайта една по-интересна и разчупена визия, допринасяща за по-доброто усещане на потребителите, които преглеждат уеб сайта в търсене на необходимата им информация.

Дейността на Сторко ЕООД е съсредоточена в две основни насоки - производство на замразени храни и консерви. Това ни предостави възможност да изведем двете групи продукти на лесно достъпно за потребителите място на заглавна страница, което им позволява бързо да се ориентират в намирането на информация за търсеният продукт.

В уеб сайта е отделено и специално място за магазинната мрежа, в която потребителите могат да намерят продуктите на Сторко ЕООД.

Богатото съдържание на уеб сайта с описание на продуктите, снимкови материали, новини свързани с компанията и други се администрира от екипа на Сторко, чрез административния панел за управление на съдържанието, изработен според нуждите и функционалностите, приложени в уеб сайта.