Туристическа агенция Прометей Тур

Научете повече за проекта Туристическа агенция Прометей Тур

Туристическа агенция Прометей Тур

Туристическата агенция „ Прометей тур „ предлага на своите клиенти голямо разнообразие от предложения и оферти за различни хотели, екскурзии, круизи, способни да задоволят желанията и високите изисквания на всеки един потенциален турист, желаещ да посети определена дестинация, без значение дали е в границите на България, Европа или на друг континент.

Екипът на „Екзисто“ реализира интернет сайт за „Прометей тур“, чрез който клиентите и агенцията ще имат възможност да комуникират лесно, удобно и ефективно, което създава най-добрата предоставка за успешно интернет присъствие.

Създаденият уеб сайт, значително улеснява задачата на туристическата агенция да реализира Вашите желания. Високата ефективност и комплексност на услугите предлагани от агенцията, гарантират комфорт и осъществяване на очакваната от Вас ваканция, като агенцията ще се погриже да ангажира и организира мястото, хотела, развлеченията, самолетните билети или колата под наем, като единственото което ще се изисква от Вас е да отправите Вашето запитване и изисквания.

Предимствата, които предлага сайта улесняват неговите потребители в по-лесното и интуитивно ползване. Ето и част от плюсовете на сайта по отношение на дизайн, достъпност, интуитивност и ползваемост:

- за да бъдат винаги актуални предложенията на агенцията сме приложили модул за управление на съдържанието, който позволява лесно добавяне, изтриване или редактиране на публикуваната информация, на поставените снимки – ефективно и лесно и на двете езикови версии, на които е достъпен сайта

- един от най-големите приоритети на Екзисто, на който държим и прилагаме в ежедневната си работа и спазихме и в този проект е да позволяваме на всеки индивидуален потребител да използва любимият си браузер без да има ограничения за достъпност и визуализирането на приложените елементи на уеб сайта.

- съобразявайки се със съвременните технологии и телекомуникационни устройства сме направили уеб сайта лесно достъпен и "четим" за всички съвременни броузери, мобилни телефони, PDA и други мобилни устройства.