Уни Холидейс

Научете повече за проекта Уни Холидейс

Уни Холидейс

Уни Холидейс е марката за туристически услуги на фирма ЮНИОН ИВКОНИ, позната на всички Ви с автобусния транспорт до над 150 града в Европа и над 100 в България. Юнион Ивкони е основана през 1992 година, а през 2006г. стартира и туристическата дейност на компанията.

Разработката на туристически уеб сайт винаги е предизвикателство, тъй като умело трябва да пресъздава имиджа на туристическата компания, да извиква приятни емоции и усещания в потребителите, тъй като все пак става въпрос за ваканция и почивка, а тази мисъл винаги радва хората.

Така бяха формирани и целите ни при изграждането на уеб дизайна на сайта - залагаме на корпоративните цветове на Юнион Ивкони в синята гама, както и прилагане на снимков и графичен материал, който лесно да пренася потребителите на мечтаното от тях местенце.

Структурирането на информацията бе друга важна част от процеса по изграждане на уеб сайта, тъй като компанията предлага множество и разнообразни предложения за екскурзии, почивки и ваканции, както в България, така и в чужбина.

Не на последно място стоеше изработката на административен модул за управление на съдържанието, който да предлага лесно и интуитивно въвеждане и редактиране на съдържанието на уеб сайта от екипа на Юнион Ивкони. Освен редактиране съдържанието на уеб сайта, административният модул предоставя опции за поддържане на основните инструменти, които влияят на добрата оптимизация на уеб сайта, като ключови думи, заглавия на страници и други.

С новият си уеб сайт Уни Холидейс вече активно представят най-добрите оферти за ваканция през 2010 година.