Alpha estates - портал за недвижими имоти

Научете повече за проекта Alpha estates - портал за недвижими имоти

Alpha estates - портал за недвижими имоти

Alpha estates е компания с дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Компанията осъществява покупко-продажба и пълна гама консултантски услуги реализирайки успешно инвестиционните намерения на своите клиенти. Високия професионализъм в съчетание с личното отношение на екипа на компанията, към всеки клиент и персонална нужда и желание, я нареждат сред успешните фирми в бранш характеризиращ се в високо ниво на конкуренция на силно развит пазар с огромни мащаби.

За екипа на интернет агенция Екзисто беше повече от удоволствие да стартира работа по проект предлагащ предизвикателството за реализиране на съвременен уеб дизайн и функционалности, отговарящи на изискванията на руската аудитория, към която е насочен уеб сайта.

Проекта изискваше множество проучвания и анализи обусловени от културните и регионални различия, както и характерните особености на руския пазар на недвижима собственост и интернет средата и потребителските модели на използване на уеб приложения.

Портала за имоти, който интернет агенция Екзисто изработи за своя клиент Alpha estates  е нишово профилиран за покупко-продажба и консултантски и правови услуги на българския пазар на недвижимо имущество. Уеб сайта предлага на своите потребители множество информация за страната ни, представя нормативната и правова уредба касаеща сферата, новини, както и разбира се огромен каталог с предложения за привлекателни имоти.

Изчистен дизайн с интуитивна визуална навигация допринасят за максимално опростеното и лесно намиране на желан от потребителите имот. Структуриран в няколко основни секции уеб сайта позволява бърз избор на търсения имот в зависимост от неговото местонахождение и тип, като градски, морски, планински и др.

Ексклузивноста на предлаганите имоти е основна причина списъците с представяне на оферти отговарящи на желанията на потребителите да не бъдат сведени до минимум, предоставяйки на потенциалните собственици възможността да разгледат повече от уникалните предложения и да се запознаят в детайли със съответните им характеристики.

Друга, отличителна от стандартно наложилата се структура за портални решения за недвижими имоти, е функционалността предоставяща възможност за предлагане на цели жилищни сгради и множеството отделни имоти  предлагани в тях.

Под формата на структурирани таблици отделните обекти се представят на потребителите по типологизирани техни показатели, предоставяйки им възможността максимално бързо да се ориентират относно характеристиките и площта на разглеждания обект. Цветова индикация представя визуално статуса на представените обекти в зависимост дали те са продадени, резервирани или все още свободни.

Представянето на отделен недвижим имот се реализира с множество снимков материал предоставящ на потребителите възможността детайлно да се запознаят с предлагания обект.