Audio-Kristagy iPhone app

Научете повече за проекта Audio-Kristagy iPhone app

Audio-Kristagy iPhone app

В забързаното ни ежедневие, когато ангажиментите и задачите ангажират почти цялото ни свободно време, все по-рядко ни се отдава възможност да се насладим на интересна книга, да избягаме от сивото ежедневие и потопим в друг - приказен свят.

Страстни почитатели на книгите, екипа на Audio Kristagy споделя, че това е основния мотив, който ги подтиква да ни потърсят за изработката на мобилно iOS приложение, чрез което да предоставят възможност на потребителите, въпреки липсата на свободно време, да използват всяка възможна минута, за да изслушат интересна аудио книга.

Да, аудиокнигите са изключително добро решение и позволяват докато пътувате към офиса или дома, докато приготвяте вечерята или просто сте в обедна почивка, да се откъснете за малко от задачите и потопите в света на книгите.

Мобилното приложение е достъпно за потребителите на iPhone устройства и предоставя възможност за закупуване на аудио книги на български език, чрез интегрираната опция за in app purchases.

Като истински ентусиасти, екипа на Аудио Кристаги организира самостоятелно записите на книгите във високо качество, така че те да са достъпни на български език.

Приложението е разработено така, че да предполага същата свобода на избора на книга, който имате в стандартната книжарница. Можете да прочетете описание на книгата, да разберете в какъв жанр попада тя и не на последно място - да изслушате напълно безплатно откъс от нея, за да сте сигурни, че при покупка на избраната книга, нейния прочит ще отговаря на Вашите предпочитания.

След като закупите книгата, приложението Ви предоставя възможност да я изтеглите и слушате в офлайн режим, да избирате определени глави от книгата, както и да поставяте показалци на желани от Вас места.  Слушането на аудио книги е възможно и във фонов режим, което Ви позволява да използвате телефона си - браузвате в интернет, изпращате текстови съобщения и други, докато слушате избраната книга.

В случай че предпочитате, книгата е достъпна за изслушване и в онлайн режим. В допълнение към това, приложението можете да използвате на различни мобилни iOS устройства, на които автоматично ще се изтеглят закупените от Вас книги, благодарение на опцията за възстановяване на направените от Вас покупки.

С iOS приложението Audio-Kristagy любимите Ви книги са винаги с Вас!