Battlespell - iPhone приложение

Научете повече за проекта Battlespell - iPhone приложение

Battlespell - iPhone приложение

Battlespell е разработка на екипа на Екзисто и представлява дуелна игра с фентъзи карти. Избирате си кралство и колода карти, както и героя с който да играете.Играта се печели от този, който успее да унищожи противника си, като постепенно намалява живота му до нула, а този на вашият герой достига 100%.

Всеки герой си има собствени трикове с които се бори с опонента си - мина, магия или лагер, които допринасят съответно със злато, допълнително мощ или с допълнително хора, които се обучават да ви помагат.

Героят има уникални способности, които могат да използват само веднъж в мач. Разбира се - ще са ви необходими ресурси за да играете следващата карта, която също има уникални ефекти.

Има и специални карти, които остават на полето и се бият с вашият опонент.

Визуалното оформление на играта бе предварително предоставено от клиента и е съобразено с iPhone средата и начина на ползване на мобилното устройство, като е създадено по начин, позволяващ лесното тапване по екрана. Това е от огромно значение, тъй като едва ли някой би искал играейки да влага усилия в това да "тапне" на правилното място. Ето защо графичното оформление на всяко едно приложение и мобилна версия на уеб сайт се изграждат с особено внимание върху детайлите.

След изработката играта бе одобрена от Apple и е налична за продажби в AppStore.