Clima.bg

Научете повече за проекта Clima.bg

Clima.bg

Прилагането на иновативни технологии и креативното мислене  винаги са били основополагащ фактор при изграждането на уеб сайт решенията предлагани от интернет агенция Екзисто.

Eкипа ни имаше удоволствието да реализира за "Булгаринвест" ЕАД  проект- интернет магазин отговарящ именно на тези критерии.

Clima.bg реализира смелата идея климатични, отоплителни и соларни системи да се предлагат за закупуване чрез онлайн магазин предоставящ на потребителите практична функционалност приложена в интуитивен интерфейс.

Форма за разширено търсене позволява филтрирането на предлаганите продукти по различни критерии, като категория, марка на производител, тип, мощност както и цена, дефинирана в ценови диапазон от-до.

Изключително функционален калкулатор за изчисляване на мощности предоставя практичната и уникална опция всеки потребител на база квадратурата на помещението, за което се предвижда съответния продукт, да може сам да изчисли необходимата мощност отговаряща на потребностите му, като след калкулацията, се представят подходящите климатици според зададените параметри.

Детайлна информация описваща всеки продукт предлаган от интернет магазина, улеснява избора и насочва потребителите към желан продукт.  Секция с полезна  информация предоставя допълнителни данни, както за продуктите така и за сферата на дейност на компанията. Секцията, както и корпоративния блог са създадени с цел да бъде подпомогнат избора на всеки потребител, представяйки  стремежа на фирмата максимално да съдейства и улеснява потребителите при избора на продукт и да удовлетворява точно конкретните нужди и потребности.

Интернет магазина Clima.bg единствен за територията на страната предлага на своите клиенти възможността за избор и заплащане на климатични, отоплителни и соларни системи. Интегрираната система за електронни плащания предоставя възможност целия процес по избор и покупка на продукт да стане в реално време онлайн, осигурявайки на клиентите на компанията бърз, лесен и ефикасен метод за покупка на желаната от тях система.

Смело интернет решение за иновативен интернет магазин – краткото описание на Clima.bg