Consult Standart корпоративен уеб сайт

Научете повече за проекта Consult Standart корпоративен уеб сайт

Consult Standart корпоративен уеб сайт

Търсите съвет от специалист в определена област? Трябва ви професионален отговор на специфичен за вас казус по теми свързани с правото, счетоводството, финанси или друга специфична област - обърнете се към опитните специалисти от Consult Standart!

Често имаме нужда от второ мнение от специалисти в определена област, без ангажимент за срещи, почасови поръчки, консултации със специалисти, които не сте сигурни, дали са правилните хора за услугата, която търсите.

В уеб сайта на Consult Standart ще намерите опитни специалисти в различни сфери на дейност, които изискват специфични познания за да предоставят коректен отговор на въпроса Ви.

Уеб сайта предоставя възможност изцяло онлайн да зададете въпрос, да изберете срок в който да ви се отговори и ниво на експертност на отговора, от който се нуждаете. След като заплатите онлайн таксата, която уеб сайта автоматично Ви калкулира, ще получите в срок от няколко дни експертния отговор, който можете да прегледате в профила си.

Уеб сайта е разработен на няколко езика и се таргетира в няколко държави, като предоставя възможност на администраторите на уеб сайта да оформят съдържанието и ценовите условия отделно за всяка езикова версия, така че да обслужват адекватно различните клиенти.

Уеб дизайна на сайта също е съобразен с факта, че аудиторията е разнообразна - различни възрасти, пол, националности и професионална ориентация, което изисква прилагане на добре възприети и познати за потребителя похвати в организирането на навигацията на уеб сайта и умереното прилагане на графични елементи, които да подпомагат лесното и бързо боравене с уеб сайта.