Dream Investment Ltd.

Научете повече за проекта Dream Investment Ltd.

Dream Investment Ltd.

Верни на стремежа си първи да предлагаме нововъведения и иновативни решения на своите клиенти, ние, екипа на Екзисто с радост приехме поредното предизвикателство, предоставено ни от фирма Dream Investment Ltd. - изграждане на портален уеб сайт за недвижими имоти.

Базирайки се на дългогодишния ни опит и желание за креативност, съумяхме да приложим утвърдените и работещи в полза на потребителите функции, срещани в подобен уеб сайт, както и редица елементи и решения, каквито към момента не са прилагани при интернет представянето на недвижими имоти.

Успешна съвместна работа с клиента и познаване на аудиторията е в основата на изграждането на изключително приятен уеб дизайн на сайта, асоцииращ се с уюта на дома, с мечтите на повечето потребители за кътче предоставящо спокойствие и топлина или необходим бизнес обект, предоставящ база за развитие.

Известен цитат гласи: "Имам мечта". Адаптиран към портала за имоти на Dream Investment Ltd., този цитат перфектно дефинира идеологията на проекта. Личен подход и стремеж за задоволяване на конкретните нужди и нещо повече - сбъдване на мечти.

Възможността потребителите на уеб сайта напълно безплатно да публикуват обяви за своите имоти и терени до голяма степен ще подпомогне бързото популяризиране на уеб сайта и генериране на лоялна аудитория. Брокери на недвижими имоти, агенции и крайни клиенти, които търсят своя имот, ще намерят на страниците на уеб сайта възможност да реализират покупко-продажбата на имот.

За да може всеки потребител лесно да придобие представа за имота, който е намерил на страниците на уеб сайта, сме заложили, както представяне на галерия от снимки, така и уникалната възможност за преглед на видео филмче на имота. Опцията е приложена по начин, който позволява на всеки, публикуващ обява да прикачи видео файл, който може да е заснет дори с мобилен телефон, така че да не се налага специална видео подготовка.

Обръщайки се отново към известни цитати си спомняме, че:”Понякога една снимка казва повече от сто думи”. Фирма Dream Investment Ltd. и ние, екипа на Екзисто, бихме добавили-а колко повече казва кратко филмче?!?

Независимо дали потребителите са посветени на търсене на желан имот, или разполагат с кратката обедна почивка за да намерят апартамент под наем, портала за имоти на Dream Investment Ltd. предоставя необходимата функционалност, което е и предпоставка за успех на онлайн начинанието на компанията.

Предварително дефинирани филтри по ценови диапазони, вид имот, местонахождение и много други показатели пестят на потребителите на уеб сайта ценни минути, които да бъдат оползотворени за огледи на избраните имоти.

Детайлното представяне на всяка оферта е визуализирано с карта представяща местонахождението на избрания имот, предоставяйки допълнителна информация за намиращите се в близост болници, училища и други важни и определящи крайния избор обекти.

Освен богата база данни от оферти, портала за имоти на Dream Investment Ltd. е реализиран и като основен справочник и навигатор в областта на недвижимото имущество предоставяйки информация и множество консултантски и юридически услуги.

Вижте и други проекти за недвижими имоти, реализирани от екипа на Екзисто ООД.