Eurorepar Light Service - iOS и Android приложение

Научете повече за проекта Eurorepar Light Service - iOS и Android приложение

Eurorepar Light Service - iOS и Android приложение

Light Service e нова услуга, насочена към клиентите на автосервизи Eurorepar по цялостна поддръжка на тяхните автомобили.Услугата е достъпна чрез новия уеб сайт на компанията, както и мобилно приложение.

Чрез мобилното iOS  и Andrdoid приложение на Light Service, имате възможност да закупите абонамент - Start или Plus пакет, включващ различни услуги по обслужване на автомобила.

Заплащането на абонаментите е на месечни такси, които се изчисляват според размера на автомобила - малък, среден или голям, като в приложението се въвеждат параметрите на притежавания от потребителя автомобил, като марка, модел и двигател. На база посочените от потребителя детайли, приложението автоматично изчислява стойността, на която ще възлиза месечния абонамент на пакет Start или Plus.

С приложението Light Service грижата за автомобила става по лесен и удобен начин: Веднага научавате стойността за Вашата поддръжка, какво включва тя и на какви качествени услуги можете да разчитате.

Благодарение на приложението шофирате сигурно, защото Light Service Ви предоставя и календар на датите в които е препоръчително да посетите вашия сервиз, крайни срокове за обслужване на масло, филтри и други основни грижи за автомобила, както и Ви предоставя възможност за предоставяне на временен автомобил в случай на пътен инцидент или дълготраен ремонт на колата. В допълнение на това, услугата за клиенти на компанията е поддържана в цяла Европа, затова където и да се намирате, ще получите адекватна помощ.

Приложението е достъпно за изтегляне безплатно за потребителите на iOS и Android мобилни устройства. Реализирано е от екипа на Екзисто съвместно с италианските ни партньори от Axura.

iPhone версия на приложението можете да изтеглите от iTunes, а Android версията е достъпна от Google Play.