JPL Ltd. / PL&Co. Ltd

Научете повече за проекта JPL Ltd. / PL&Co. Ltd

JPL Ltd. / PL&Co. Ltd

Създадена през 1999г. Фирма JPL Ltd. е лицензирана съгласно Закона за хазарта за производство, внос, разпространение и сервиз и поддръжка на съоръжения за хазартни игри. Компанията е носител на традициите и придобития опит на създадената през далечната 1990г. фирма PL & Co. Ltd.

Благодарение на високото качество на предлаганите продукти и иновативните решения разработвани от младия и високо квалифициран екип на фирмата, през годините името JPL Ltd. се е превърнало в институция в областта на производството на видео слот игри, джакпот системи, кабинети и друго казино оборудване в България.

От друга страна фирма PL & Co Ltd. продължава самостоятелното си съществуване и се специализира в предлагане и обслужване на развлекателни игри за свободното време – електронен дартс, баскетбол, боксер, флипери, симулатори, тренажори, минифутбол, билярд и въздушен хокей, са малка част от предлаганите от фирмата продукти. Дейността на фирмата е насочена към собствено производство и предлагане на продукти, изцяло съобразени с нуждите на българския пазар на развлекателни игри.

От самото си създаване фирма PL & Co Ltd. полага много усилия  за популяризирането на предлаганите в продуктовото портфолио игри и като резултат съдейства за създаването на различни спортни асоциации и лиги, в това число за учредяването през 2000г. на Българска Лига по Електронен Дартс, която е приета за член на Световната Федерация по Електронен Дартс през 2001г.

Опериращи в сфера характеризираща се с безмилостни темпове на конкуренция и борба за потребителското внимание, професионалистите от JPL Ltd./ PL & Co Ltd. отдавна сe възползват от преимуществата на онлайн фирменото представяне на компанията и активно използват съществуващия корпоративен уеб сайт за активна комуникация с многобройните си клиенти и партньори.

Отчитайки факта, че съществуващия фирмен уеб сайт не е догонил темповете на развитие на компанията, маркетинговите специалисти на двете фирми с общо упрaвление избраха и се довериха на екипа на Екзисто за създаването на изцяло ново интернет представяне.

Корпоративен уеб сайт – продуктов каталог изцяло подчинен на логиката и правилата заложени в основата на самия хазартен и развлекателен бизнес, представят богатото и непрекъснато обогатяващо се продуктово портфолио на фирмите.

Дизайн концепция съобразяваща се със спецификата на предлаганите продукти, постига умерен баланс между стилно корпоративно излъчване и лесно за навигиране продуктово представяне.

Оптимизация на уеб сайта позволяваща извеждане на корпоративното представяне на челни позиции в резултатите на всички масово популярни търсещи машини е основния елемент заложен в концепцията на уеб решението, целящо да предостави съществени предимства на двете фирми пред многобройните им  конкуренти от цял свят.

Развлечения и нови технологии днес работят заедно за Вас! – корпоративното мото на фирма JPL, невероятно точно описващо и същността на новия уеб сайт на двете компании.