Nimble TV Guide

Научете повече за проекта Nimble TV Guide

Nimble TV Guide

Nimble UK e iPhone приложение - телевизионен справочник, което ще направи живота на спортните и филмови фенове в Англия по-лесен.

Благодарение на приложението, разработено от Екзисто, сега за потребителите е достъпно:

  • Представянето на списък с програмата за цяла седмица напред за всички 80 най-популярни ТВ канала в Англия.
  • Улеснява потребителите в намирането на тази програма, която конкретно ги интересува чрез филтрите, приложени по жанрове и ключови думи.
  • Позволява съхраняването на списък с любими програми, така че потребителите да ги запаметят по-лесно и да не изпускат началото им.
  • Чрез Push нотификация, приложението ще напомни кога стартира програмата, която потребителя е маркирал, като любима.


За разлика от други, подобни приложения (и източници на ТВ програми) Nimble не е приложение с което ще браузвате стотици канали от много доставчици.

Много добре знаем това, колко изморително и дразнещо може да бъде.

Вместо това Nimble предлага списък от около 80 от най-популярните канали в UK.

Съдържанието е категоризирано в около 20 спортни и филмови жанра, което допълнително улеснява търсенето на предпочитаният канал и програма.

Така, ако се интересувате от Тенис, а не просто Спорт ще можете да изберете жанр Тенис за да се визуализират само тези канали, които имат тенис предавания в програмата си за следващата седмица.

По същият начин работи приложението и за филмите - гледа Ви се трилър, а не просто какъвто и да е филм? Няма проблем - маркирайте жанра Трилър и изберете кой филм бихте желали да гледате.
 
Тъй като е насочено към iPhone и iPod Touch потребителите, искахме да представим интересна и уникална визия, която да допадне и на потребителите. Съвместно с клиента достигнахме до вариант, при който използвахме автентичната визия на старите телевизори. Така търсенето на любимият канал е не само бързо но и приятно!