NovMac.com - електронен магазин за Apple продукти

Научете повече за проекта NovMac.com - електронен магазин за Apple продукти

NovMac.com - електронен магазин за Apple продукти

Когато създаваш електронен магазин за продукти, на които ти самия си почитател - работата е изпълнена с особена доза удоволствие и ентусиазъм.

 Продуктите с марка Apple са широко застъпени в офиса на компанията ни. В течение на времето малко по малко - не остана човек, нито от разработчиците, от дизайнерите, нито от администрацията, който да не се възползва от предимствата на iMac, MacBook White, MacBook Unibody и дори MacMini. Отделно всеки един от нас има подарък iPod.
 
Изработката на електронният магазин NovMac.com е плод на работа на целият екип, където всеки с удоволствие споделяше опит, познания и впечатления - какъв е стила, който уеб сайта трябва да представя чрез уеб дизайна, така че да се придържаме към установената и наложена от Apple визия.

Разбира се освен изграждането на стилна визия, имахме и друго предизвикателство пред нас. Apple са известни със своя стремеж, да "подреждат хаоса", всичко да бъде изчистено, логично и възможно най-опростено но функционално.

При изграждането на електронен магазин, всеки се стреми да представи възможно най-детайлно съдържание, продукти, информация, снимки за да се чувства посетителя задоволен с нужните му данни.

В този случай, сме се постарали да дадем най-полезната и необходима информация, заедно с всички необходими източници от които потребителя да прочете допълнителни детайли.

За да се реализира поръчка са достатъчни точно три клика - избор на категория продукт, избор на конкретен продукт и попълване на потребителските данни.

Разбира се, когато говорим за компютърна техника и удобство - няма как да не приложим и конфигуратор, с който всеки потребител лесно и удобно може да поръча допълнително памет, да ъпгрейдне хард диск, или да си закупи всички нужни аксесоари, подходящи за избрания компютър.

Интерактивни елементи също са приложени, отново в Apple стил - интелигентни ефекти, които няма да подразнят потребителя с прекалено движение, а имат за цел леко и атрактивно да представят информацията.

 Красив уеб дизайн, стилна навигация, опростена навигация - това е най-новият електронен магазин NovMac.com