StartupAddict

Научете повече за проекта StartupAddict

StartupAddict

Нашият клиент описва проекта така: "StartupAddict е мястото, където всяка добра идея намира своята реализация. Мястото където големи идеи се превръщат в успех"

StartupAddict е платформа, разработена от Екзисто за групово финансиране от предприемачи, които със собствени средства подкрепят нови, стартиращи проекти.

Няма да крием гордостта си от факта, че екипа ни натрупа солиден опит в разработката на подобни платформи. Възможността да познаваме основите на този бизнес механизъм е е предимство, което прибавя допълнителна стойност в полза на нашите клиенти.

При разработката на платформа за групово финансиране трябва да вземем под внимание факта, че сайта е "обърнат" към две основни групи. От една страна са предприемачите, готови да финансират, а от друга - хората с интересни идеи.Винаги при изработката на проект се поставяме на мястото на всяка страна - на клиента, и тази на неговите клиенти и се опитваме да разберем: Кое е важно за всяка една страна? От какво се нуждае предприемача за да подкрепи финансово една идея и съответно от какво се нуждаят хората с добри идеи, за да ги публикуват в уеб сайта?

Доверие!Това е отговора на въпросите и ако платформата е свързващото звено между двете групи, то тя трябва да вдъхва доверие и спокойствие, ясни правила и процедури, за да се доверят и двете страни една на друга.

Стилна визия с леки графични елементи и изключителна цветова комбинация са част от основните инструменти, които правят уеб сайта приятен и лесен за използване. Друг ключов елемент е структурирането и представянето на информацията по начин, който позволява на всеки потребител в рамките на няколко секунди да открие това, което търси на страниците на уеб сайта.

Крайният резултат - това е перфектната платформа, където добрите идеи срещат правилните хора!