Herz Bulgaria

Референция от Herz Bulgaria

Herz Bulgaria

Референция за уеб агенция Екзисто ООД
от Херц България ООД

Осъзнавайки, че в днешно време най-активната реклама за една търговска фирма е добрият уеб-сайт, се свързахме с Екзисто ООД по препоръка на наш клиент.

Фирма ХЕРЦ  е специалист в областта на реди и машини за заваряване и обработка на пластмаси с изключително разнообразна палитра от артикули. В тази връзка изискванията към сайта не бяха прости. Многобройните уреди трябваше да бъдат достъпни по два начина: разделени по групи по видове и отделно - на групи по сферите на приложението им. Така искахме да обхванем повече потенциални клиенти - и тези, които знаят какво търсят, но и тези, които само поглеждат какво се предлага за тяхното естество на работа.

В началото ни беше трудно да разберем новата предложена визия, защото сякаш искахме да приложим всичко закостеняло от стария ни сайт в новия. Благодарение на твърдата професионална позиция на г-жа Ралица Корназова в крайна сметка много успешно съчетахме нейното виждане за модерен сайт и нашите капризи.

Още в първите часове след качването му на платформата на Екзисто ООД и неговата визуализация, получихме запитване чрез формата за контакти.

Какво по-добро доказателство от това, че усилията ни не са били напразни и www.herz-bulgaria.bg наистина работи!

Благодарим от сърце на Г-жа Корназова, на хората от колектива, които не познаваме, но са работили за нас, благодарим на Бойко от техническия съпорт, който отзивчиво ни помага!

Ще продължаваме да работим заедно и занапред, следейки обратната връзка с Клиента.

София, 20.09.2013г.

Инж. Снежана Дилова
/Търговски мениджър/