Верига магазини ДОМКО

Основана в далечната 1999 година, фирма Домко ООД е непрестанно развиваща се компания специализирана във вноса и продажбата на стенни, подови покрития и текстил. Огромно разнообразие от тапети, мокети, килими, ламинати, естествени паркети, интериорен текстил, одеала, осветителни тела, съставя продуктовата гама предлагана от Домко ООД.

Верига от магазини, представляващи оазис на стила и разнообразието представят на клиентите на фирмата най-актуалните предложения в областта на интериорния дизайн, както и класически  артикули притежаващи дизайн останал неподвластен на времето и динамиката на нашето съвремие.

Поставяйки клиента и неговите нужди в центъра на своята фирмена философия, професионалистите от Домко ООД предлагат множество услуги допълващи богатия продуктов каталог. Всеки от магазините на веригата в цялата страна има развит дизайнерски център предоставящ професионални съвети за цялостни интериорни решения.

Благодарение на добрия подбор на предлаганите продукти и тяхното високо качество, Домко ООД е желан и предпочитан партньор при обзавеждането на обекти на държавната администрация, офис сгради, хотели и частни клиенти.

Безспорно аналогичен подбор  компанията приложи и при избор на уеб агенция, която да изгради още един търговски обект на Домко ООД, а именно тяхният електронен магазин, чрез който да достигнат до по-голям кръг клиенти извън столицата.

Основополагащ елемент при реализирането на проекта бе дизайн концепцията на уеб сайта. Стил и изчистени линии характеризират визията, придаваща индивидуалност и отразяваща философията и традициите наложени от Домко ООД през годините. Дизайн концепция хармонираща с продуктовото представяне, а не самоцелно изграден дизайн акцент, ще представя на потребителите на уеб сайта огромната продуктова гама на фирмата.

Утвърдено име в областта на интериорния дизайн Домко е търговска марка спечелила лоялността и доверието на своите клиенти, факт позволил реализацията на амбициозната идея за изграждане на онлайн интернет магазин, позволяващ всички клиенти на фирмата да могат да направят своя избор на желан продукт наслаждавайки се на комфорта на своя дом, или рационално използвайки обедната почивка в офиса.

Смелото решение за онлайн продажба и представяне на продукти е съчетано с друга основна функция, а именно ролята на комуникационен канал за динамична връзка между клиентите и компанията.

Корпоративно представяне ще разкрива на всички потребители на уеб сайта фирмената история и корпоративна философия на Домко ООД, позволявайки им да открият общото между тях и професионалистите от компанията – страстта към дизайна, стила и качеството.

ДОМКО: ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ – ВИСОКО КАЧЕСТВО – КОРЕКТНИ ЦЕНИ