Новини

Български награди за уеб 2012

Конкурса Български награди за уеб 2012 година излъчи финалистите, след първото гласуване на журито. Четири от проектите с които участвахме в конкурса са на финал в своите категории, предстои представяне на проектите и обявяване на наградите.
Български награди за уеб 2012

Конкурса Български награди за уеб 2012 година  излъчи финалистите, след първото гласуване на журито.

Екзисто участва с четири проекта на финала:

  • Категория "Държавно управление" сме сред финалистите с уеб сайта на г-н Вигенин - депутат от Европейския парламент - www.vigenin.eu
  • В категория "Наука и образование" - уеб сайта с който Екзисто се представя на финал е  Библиотека "Паница" към Американския университет в Благоевград - www.aubg.bg/library
  • В категория "Мобилен сайт" един от финалистите е мобилният уеб сайт на Камор Ауто, представящ BMW Premium Selection автомобили. Мобилната версия можете да прегледате от адрес m.kamor.bg/bmw-premium-selection.
  • В категория "Мобилно приложение" сме класирани на финал с хитовото в AppStore приложение "Приказки за деца".

На 25 Юни и 26 Юни 2012г. ще бъдат проведени представянията на проектите, след което се очаква обяваването на победителите в конкурса.

Макар самото класиране на проектите ни на финал да ни радва, няма да крием, че се надяваме да получим първо място в някоя от категориите в които Екзисто участва, като финалист.

Стискаме палци и си пожелаваме успех, защото освен за нас, това е доказателство и за клиентите ни, че са избрали добър партньор за изграждането на уеб сайт, мобилна версия или приложение!