Изработка на Интернет магазин

Търсите повече продажби или да достигнете до повече клиенти? Възползвайте се от възможностите , които интернет магазина предлага.

Търсите повече продажби, начин да достигнете до повече клиенти? Електронен магазин, разработен от Екзисто е решението, от което се нуждаете.

Електронният магазин е достъпен за вашите клиенти 24 часа / 7 дни в седмицата, предоставя възможност на всеки да прегледа в детайли и на спокойствие продуктите и услугите, които предлагате, да отправи своята поръчка в удобно за него време, без да e необходимо да се ограничава с работно време или местоположение.

Онлайн магазинът обслужва клиентите Ви вместо Вас! С набор от различни инструменти можете да приемате плащания, посредством електронни методи, като ePay, PayPal и други. Също така контролирате таксите за куриерски услуги и доставки, които клиентите Ви заплащат при поръчка.

Управление на поръчките, складови наличности, неограничен брой и видове продукти, партньорски цени, отстъпки за лоялни клиенти, подаръчни ваучери и много други опции могат да бъдат приложени във вашия електронен магазин, в завимост от Вашата бизнес организация и работата Ви с клиенти.

Да – Екзисто ООД разработва индивидуални решения за електронна търговия, не предлагаме готови продукти, за да сме сигурни че получавате това, което е най-добре за вас.

Каквато и да е вашата структура и бизнес практика, ние можем да я трансформираме ефективно в електронен магазин, съобразен изцяло със спецификите на Вашият бизнес.

Потърсете ни и нашите консултанти ще намерят точното решение.

Вижте разработени от екипа ни онлайн магазини.