Новини

Екзисто ООД - член на Confindustria Bulgaria

Конфиндустрия България е сдружение на италианските предприемачи в България. Част от Конфиндустрия България са както големи групи като УниКредит Булбанк, Дженерали, Енел, Девня Цимент – Италчементи, Мапеи, така и малките и средни италиански предприятия, решили да работят в България
Екзисто ООД - член на Confindustria Bulgaria

Конфиндустрия България е сдружение на италианските предприемачи в България.

Част от Конфиндустрия България са както големи групи като УниКредит Булбанк, Дженерали, Енел, Девня Цимент – Италчементи, Мапеи, така и малките и средни италиански предприятия, решили да работят в България.

Екзисто ООД е българо - италианска компания и членството ни в Конфиндустрия България е възможност за добро и успешно сътрудничество с компании, които имат стабилни позиции на българския пазар и интерес да се утвърждават, като надеждни доставчици в различни сектори от икономиката.

За нас е чест да сме част от сдружението и съдействаме активно на членовете им в процеса по тяхното уеб представяне, маркетинг и реклама, съобразени с българския онлайн потребител, защото вярваме, че познавайки аудиторията и предлагайки й качествени и наложени продукти и услуги, предоставяни от италиански предприемачи в България е процес, който е от полза и за двете държави.