Ветеринарна клиника София - адаптивен уеб сайт

Научете повече за проекта Ветеринарна клиника София - адаптивен уеб сайт

Ветеринарна клиника София - адаптивен уеб сайт

За животните с любов! Това е мотото на "Ветеринарна клиника София", което посреща потребителите на новият им адаптивен уеб сайт, разработен от Екзисто.

В Екзисто обичаме животните, много от нас имат домашни любимци и знят колко важно е да разчиташ на най-добрата грижа с подчертано приятелско отношение и най-вече изключителен професионализъм и отдаденост в работата.

Именно това е и посланието, което искахме да предадем в новият уеб сайт на "Ветеринарна клиника София" - старанието на екипа на клиниката да са винаги на разположение при нужда от лекарско съдействие, съвет или консултация.

Уеб сайта е с адаптивен уеб дизайн, адаптиран от шаблонна тема за нуждите на клиниката и позволява на своите потребители да:

  • Запазят онлайн час за консултация и преглед в клиниката
  • Да научат повече за различните услуги, които клиниката предлага и техните цени
  • Да прегледат полезни статии за правилното отглеждане и третиране на кучето, котката и други домашни любимци
  • Да прегледат галерия със симпатични пациенти на клиниката и научат впечатления от доволни клиенти
  • Да научат за интересни случаи от практиката
  • Бързо да достъпят телефон за спешни случаи или контактите и адреса на който могат да посетят клиниката

За нуждите на "Ветеринарна клиника София", екипа ни разработи цялостна корпоративна идентичност, включваща лого знак, визитки, табели за клиниката и други материали, с които клиниката да се представя еднакво добре във всички канали, които използва за популяризиране на своята дейност.

Маркетинговият ни отдел също се включи в каузата за популяризиране на новият уеб сайт на Ветеринарна клиника София, като организира изключително ефекетивна Facebook кампания, която се радва на много добра резултатност и реални посещения в клиниката.

Уеб сайта се администрира лесно и удобно от персонала на клиниката, посредством система за управление на съдържанието, разработена от екипа на Екзисто.