Дента Консулт

Научете повече за проекта Дента Консулт

Дента Консулт

Дентална клиника Дента Консулт е с нов уеб сайт, разработен от екипа на Екзисто.

Главната цел при разработката на уеб сайта беше да покажем на аудиторията, че посещението при зъболекар може да е приятно и не е нужно да се подхожда със страх от визитита Ви при специалистите от Дента Консулт.

Как постигнахме това?

Първото на което заложихме е нуждата на потребителя да е запознат с клиниката и персонала, още преди да им се довери. Уеб дизайна на сайта е изграден в меки и приятни тонове, свързани и с корпоративната идентичност, наложена от клиниката до момента.

Специално за уеб сайта бе реализирана и фотосесия на екипа и клиниката, чрез която потребителя да добие една по-ясна представа за мястото, на което ще положат грижи за неговата усмивка.

Структурата на уеб сайта и информацията, която е представена дава възможност на посетителите за добият ясна представа за услугите, предлагани от клиниката, при това обяснени на разбираем език, така че за всеки нормален човек, който няма познания за специфичната терминология, да е наясно какви процедури са предлагани от клиниката, какво включват, как се изпълняват и много други полезни насоки и информация.

Уеб сайта на Дента Консулт е отворен към своите потребители, като им предоставя възможност да отправят свой въпрос, който ги вълнува и получат безплатна консултация. Денталния съветник приложен в уеб сайта дава отговори на интересни въпроси на потребители.

Е, убедихте ли се вече в достъпността и качеството на предлаганите услуги и стремежа на клиниката да отговори на Вашите нужди?

Възползвайте се от възможността за преглед, като резервирате час за своето посещение през уеб сайта.

За да спестите време в кабинета в отговори на някой задължителни въпроси за здравния ви статус, можете да попълните и своята амбулаторна карта, с която да декларирате своето общо здравословно състояние.