Домко онлайн магазин

Научете повече за проекта Домко онлайн магазин

Домко онлайн магазин

Домко ООД повече от 20 години налага най-новите тенденции в областта на интериорния дизайн и обзавеждането. Благодарение на добре подбраните продукти и високото им качество, са желан и предпочитан партньор. Професионалните съвети, които ще получите от нашия висококвалифициран екип следва нуждите на клиентите и партньорите на фирмата.

Със своите 13 магазина с обща търговска площ над 20 500 кв.м. и 280 висококвалифицирани служители се стремим да бъде най-близо до клиентите.

Вниманието на съвременния потребител е насочено все по-малко към витрините на физическите магазини и все повече в социалните мрежи и интернет. Пазаруването в интернет е ежедневие и осъзната необходимост в търговската дейност на Домко, техният опит датира от далечната 2008 когато стартират първият си онлайн магазин.

Домко следват тенденциите и активно се адаптират към дигиталното настояще. С цел по-добро и съвременно обслужване на клиентите онлайн възникна и нуждата да се проектира, разработи и внедри следващо поколение онлайн платформа индивидуално разработена за Домко, която да интегрира и отговаря на функционалностите и условията.

За известна група от клиенти наличието на продуктите чрез онлайн магазин и неговите продуктови каталози създава удобството да проучат и да се запознаят с продуктите, като направят своят избор дали да закупят онлайн или да предпочетат да ги закупят на място, в някой от физически обекти.

В процеса на проектиране и разработка следвахме установения в нашата практика подход за изграждане и изработка на онлайн магазини. Проекта реализира респонсив дизайн с цел да конвертиране на настоящият трафик от мобилни устройства в продажби.

Програмирахме комплексно решение за изграждане на филтри и характеристики в разнообразния вид и обем от предлагани продукти. Успешно разширихме интеграция със складовият софтуер и ERP системата, както и интегрирахме цялостно Enhanced Ecommerce for Google Analytics.

В процеса на проектиране и дизайн екипът ни се насочи към анализ на нуждите на онлайн аудиторията и създаването на уникалнo преживяване при представяне на продуктите. Отново подходихме индивидуално към разработката на уеб сайта и приложихме индивидуално решение съобразено с нуждите на клиента.

Натрупаният опит в изработката и проектирането на онлайн магазини ни позволява уверено да разработваме онлайн магазини за установени търговски с верига от търговски обекти, като продължаваме да търсим възможността да изберем съвместно с клиента най-добрите условия и решения за онлайн магазин съобразен с бизнес целите и продуктите.