М Спорт ООД - Наслади се на играта

Научете повече за проекта М Спорт ООД - Наслади се на играта

М Спорт ООД - Наслади се на играта

Фирма М Спорт ООД е наложен лидер в проектирането, изграждането и поддръжката на спортни съоръжения. Компанията разполага с висококвалифициран екип от професионални консултанти и проектанти, както и опитни монтажни екипи, които са на разположение на многобройните клиенти на фирмата, предлагайки и реализирайки уникални решения за цялостно изграждане на различни спортни обекти и съоръжения.

Фирмата предлага широка гама професионални спортни настилки предназначени за футболни терени, тенис кортове, многофункционални спортни комплекси, баскетболни и волейболни зали, скуош зали и ледени пързалки.

Качеството е приоритет с най-голяма тежест за М Спорт ООД. Създавайки и поддържайки успешни партньорства само с водещи на световно ниво производители на спортни настилки и оборудване, компанията предлага продукти с висока издръжливост и здравина.

Успешно доказаните предимства на предлаганите от компанията продукти и услуги допринасят за привличането на множество клиенти, включващи професионални и аматьорски спортни клубове, общини, училища, както и много частни инвеститори. Някои от най-именитите български спортни клубове, като ПФК "Литекс", ПФК "Славия 1914", ПФК "Нафтекс", както и Българска Волейболна Федерация представят малка част от успешно реализирани през годините проекти на М Спорт ООД.

Дълбоко убедени в необходимостта от интерактивно  интернет представяне, професионалистите от екипа на М Спорт ООД се довериха на нашата интернет агенция за създаването на нов корпоративен уеб сайт отразяващ философията на компанията и допринасящ за ефективното представяне на всички предлагани продукти и услуги.

Основополагаща за проекта бе дизайн концепция отразяваща предмета на дейност на компанията и  същевременно с това представяща корпоративната визия и динамизма на развитие на М Спорт ООД.

Изграден с единствената цел да бъде максимално полезен и информативен за потребителите на уеб сайта, нуждаещи се от изчерпателна информация за фирмата и множеството предлагани продукти и услуги, уеб сайта предоставя интуитивна навигация и перфектно организирана структура.

Интерактивни елементи поставят акцент върху желано съдържание и допринасят за стилната и привлекателна визия на продуктовия каталог.
 
Система за управление на съдържанието позволява администраторите на уеб сайта да въвеждат и редактират желано съдържание, както и да реализират базово оптимизиране на уеб сайта за търсещи машини, като Google, Yahoo и MSN.