Нов Български Университет - Училище по мениджмънт

Научете повече за проекта Нов Български Университет - Училище по мениджмънт

Нов Български Университет - Училище по мениджмънт

“Светът се променя, мениджмънтът – също.  Не е откритие, но е факт!

Днес вече знаем, че да управляваме, не означава да решаваме само човешки, само финансови, само операционни, само маркетингови и изобщо каквито и да било ”само…” проблеми. Свидетели сме на бум в кратките образователни форми и на бързо производство в обучението.“

Цитираният пасаж е в защита на потребността от сериозно обучение по мениджмънт, което се предлага от Училището по мениджмънт на Нов Български Университет (НБУ). Наистина не е откритие, но повече от сигурно представя един безспорен факт – светът наистина се променя.

Променя се – понякога дори със скорост, на която е непосилно да се отговори.
Променя се и интернет като част от света.

Поклонник на знанието и професионализма, екипът на  Училището по мениджмънт към НБУ дълго и упорито издирва надежден партньор, способен да изгради съвременно и отговарящо на всички нови стандарти и изисквания за ползваемост уеб решение, представящо предлаганите курсове и програми на УМ–НБУ по адекватен начин.

За наша най-голяма радост екипът на Екзисто успешно издържа “изпита” пред комисия от уважавани професионалисти и бе удостоен с привилегията да изработи уебсайт за утвърдената учебна институция.

Изцяло обновената концепция, съобразена с всички съвременни правила за уебползваемост, в комбинация със стилната и изчистена дизайн концепция умело акцентират върху най-важното, което потребителите могат да открият на страниците на уебсайта – знанието! Или по-скоро, начините, по които могат да го придобият– и то с темпо, отговарящо на съвременните промени.

Професионалното представяне на предлаганите от Училището по мениджмънт курсове и програми за обучение, за което и Екзисто даде своя сериозен принос, помагат на всички заинтересовани да извлекат най-доброто в един променящ се свят.