Онлайн магазин ZooMall.bg

Научете повече за проекта Онлайн магазин ZooMall.bg

Онлайн магазин ZooMall.bg

ZooMall.bg е наложен бранд на пазара за качествени храни и продукти за домашни любимци в България, който има установен и физически ретайл - търговски обект в Парадайз Мол.

ЗооМол ООД уверено развива своя концепция за онлайн присъствие посредством иновативни онлайн кампании и с помощта на екипа на ЕКЗИСТО ООД създаде и поддържа собствена онлайн платформа за електронна търговия от 2009 година насам.

С развитието на ZooMall.bg и нарастване на нуждите и клиентската база възникна и нуждата да се проектира, разработи и внедри следващо поколение онлайн платформа индивидуално разработена за ЗооМол, която да интегрира и отговаря на функционалностите и условията, предоставяйки решения за възникналите актуални и бъдещи нужди.

Екипите на Зоомол и Екзисто съвместно проектираха и създадоха проектно задание, което в последствие в рамките на първите етапи от проекта беше приложено в wireframes и mockups за създаване на нов онлайн магазин.

Мениджърският екип на ZooMall.bg споделя разбирането, че един добре реализиран и правилнo проектиран онлайн магазин е признак на зрялост на марката и показва на клиентите, че зад предлаганите продукти стои сериозен бизнес.

В процеса на проектиране и разработка следвахме установения в нашата практика подход за изграждане и изработка на онлайн магазини. Това осигурява перфектен респонсив дизайн с цел да конвертира мобилния трафик в продажби.

Приложихме интуитивно, въпреки комплексността си, решение за изграждане на филтри и характеристики в разнообразния вид и обем от предлагани продукти. Успешно приложихме и ново поколение на интеграция със складов софтуер и ERP, интегрирахме цялостно Enhanced Ecommerce for Google Analytics.

Екипът ни вярва, че тайната на успеха на клиента се крие в това да предложи на онлайн аудиторията уникалнo преживяване и представяне на продуктите. Подхождаме индивидуално към разработката на всеки уеб сайт и клиент.

Натрупаният опит в изработката и проектирането на онлайн магазини ни позволява уверено да разработваме уеб решения както за стартиращи бизнеси, така и за установени онлайн търговци, като продължаваме да търсим възможността да изберем съвместно с клиента най-добрите условия и решения за електронен/онлайн магазин съобразен с бизнес целите и номенклатурата.