София Класик Кетъринг

Научете повече за проекта София Класик Кетъринг

София Класик Кетъринг

София Класик Кетъринг е фирма, която вече повече от 10 години предлага цялостна организация на лични и фирмени мероприятия, украси, кетъринг и всичко, което може да Ви е нужно за Вашето тържество в офиса, парти с приятели или фирмено събитие.

Още през далечната 2004 година фирмата избра Екзисто за свой партньор, на който да възложи разработката на първият им фирмен уеб сайт, благодарение на който освен прекрасно представяне на своята дейност онлайн, фирмата разви и наложи онлайн своето присъствие. За това говорят освен доволните клиенти, които могат да се прегледат от препоръките на уеб сайта, така и добрите позиции, които уеб сайта вече дълго време държи, при търсене по важни и много конкурентни ключови думи в Google.

След постигнатите отлични резултати и затвърдилите се прекрасни партньорски отношения, екипа на София Класик Кетъринг отново ни повери разработката на нова визия на уеб сайта, която да отговаря на съвременните тенденции, както и да допълним функционалности, които адекватно отразяват промените в работата и логиката, която фирмата прилага при обслужването на своите клиенти.

При разработката на новата дизайн концепция на страницата заложихме на по-интересни ефекти, отдадохме превес на снимковият материал, който да представя ясна и директна асоциация с предлаганите от фирмата услуги и натрупан до момента опит в организирането на събития.

В резултат на това, новата визия на уеб сайта е доста по-атрактивна и визуално представяща високото качество на работа на София Класик Кетъринг.

С въведените нови функционалности уеб сайта позволява лесна и бърза поръчка на селекция от вкусни хапки и предоставя възможност ако сте корпоративен клиент, да организирате своевременното зареждане на Вашият офис с нужните консумативи.

Интуитивна навигация, изключително приятно уеб дизайн оформление и отлична функционалност, отговаряща на нуждите на потенциалните и настоящи клиенти - това е новият уеб сайт на София Класик Кетъринг.