Уеб сайт на Илием консул

Научете повече за проекта Уеб сайт на Илием консул

Уеб сайт на Илием консул

"Илием консул" ЕООД е фирма с дейност в областта на областта на инвестиционното проектиране и строителство, проектиране, сделки с недвижими имоти, търговия, търговско представителство в търговията с импрегнационни лакове и смоли, електротехническа стомана, двукомпоненти смоли за заливане, електротехнически хартии и ленти, кабели, проводници, специални изолации, припои, ръчни инструменти за обработка на кабели и машини.

Уеб сайта на "Илием консул" има за цел да предостави информация основните направления и дейност на фирмата, които са:

  • Подпомагане на намеренията и действията на местни и чуждестранни инвеститори, в сложния лабиринт на строително-инвестиционния процес в страната.
  • Търговска дейност и подпомагане на доказали се местни производители при навлизането на чужди пазари (на този етап UK)
  • Сделки с недвижими имоти и property management

Когато "Илием консул" ни възложи изработката на нов, представителен уеб сайт, с който да представят в детайли своите продукти и услуги, стартирахме с концепция за структура на уеб сайта, така че потребителите лесно и интуитивно да намират търсената от тях информация.

Продуктите и услугите, предлагани от компанията са много и разнообразни, което е наложило тяхното представяне в уеб да бъде в няколко основни направления.

Съдържанието на в уеб сайта, текстове и изображения се управляват чрез административен модул, изграден специално за нуждите на уеб сайта.