AMC имоти

Научете повече за проекта AMC имоти

AMC имоти

АМС Имоти ЕООД е част от МКБ Юнионбанк АД. Дружеството предлага професионални посреднически услуги при покупко-продажба и наеми на недвижими имоти, оценителски и пропърти мениджмънт услуги, управление на имоти, представляване на наемателя или наемодателя и други услуги в сферата на недвижимите имоти.

За да представят адекватно професионалната си работа и предлагани имоти, екипа на АМС Имоти се довери на Екзисто, при изработката на уеб сайт на компанията.

Съзнавайки, че начина по който е представен имот на уеб сайта може да предизвика клиентски интерес или обратното - да изгони клиента от уеб сайта, вложихме съществен ресурс в съставянето на концепция, която да гарантира лесен и приятен преглед на информацията от уеб сайта, да подканва потребителите да потърсят допълнително информация и да се обърнат към професионалистите от АМС Имоти.

Ключа към успеха или по-точно постигането на тази цел според нас се крие в няколко отправни точки:

1. Дизайн концепция - когато един уеб сайт предполага публикуване на голям брой снимки, то препоръчително е да е със светъл фон и оформление, така че да не се създава прекалено много "шум" в уеб дизайна на страницата, да е изчистена концепцията за да не се натрупват прекалено много цветове и форми, което да обърква и дразни потребителите.

2. Структура - при съставянето на структурата на уеб сайта винаги поддържаме активна комуникация с клиента, тъй като той познава най-добре своята аудитория и би следвало да е наясно по какъв начин ще е най-добре да представи желаната информация на уеб сайта, за да адресира адекватно нуждите на потребителите. Ето защо съставихме уеб сайта по начин, позволяващ на АМС Имоти самостоятелно да създават менюто, категории и подкатегории в уеб сайта, така че по най-добрият за тях начин да съставят навигацията в уеб сайта. Разбира се ние от своя страна също споделяме нашето виждане и разбиране по представянето на структурата в уеб сайта.

3. SEO оптимизация - какво е в днешно време един уеб сайт ако не е добре оптимизиран за търсещи машини и не позволява по-нататъшното му оптимизиране, при въвеждане на съдържанието в уеб сайта. Посредством различни инструменти, приложени в системата за управление на съдържанието, разработена специално за уеб сайта на АМС Имоти, клиентите ще имат възможност самостоятелно да поддържат добро ниво на оптимизация на своя уеб сайт.