Caribi Fresh

Научете повече за проекта Caribi Fresh

Caribi Fresh

Марката за качествени ароматизатори Caribi Fresh е добре позната в страната ни с богатия си асортимент от ароматизатори за автомобили или за дома и офиса.

Екзисто започва да си партнира с фирмата още през далечната 2003 година, когато разработихме първия уеб сайт на компанията, а през 2012 година реализирахме нов уеб сайт в тъмна цветова гама, който да отрази новата корпоративна идентичност на марката.

Днес, 16 години по-късно, продължавайки ползотворното ни сътрудничество, Кариби Фреш отново се довери на екипа на Екзисто за създаването на изцяло нов онлайн продуктов каталог, отговарящ на последните тенденции в уеб разработката. Уеб сайтът притежава респонсивен дизайн, проектиран с цел да предостави на посетителите на сайта удобен и интуитивен достъп както от мобилни, така и от десктоп устройства. Съдържанието се управлява изцяло от система за управление на съдържанието  (CMS), специално проектирана и разработена от екипа на Екзисто за нуждите на уеб сайта.

Бекенд частта е базирана на Phalcon, PHP среда за разработка с висока производителност, доставена като C-разширение, и на MySQL 8 - най-актуалната към момента версия на популярната система за управление на бази данни, а фронтенд частта - на Foundation.js - един от най-разпространените съвременни responsive фреймуърк.