Enigma Leather

Научете повече за проекта Enigma Leather

Enigma Leather

Бутик Енигма ледър разработва високачествени дизайнерски кожени облекла.

Дрехите са уникални и са предназначени да обслужват нуждите на клиенти, които ценят високо стилното излъчване, качествено облекло и не на последно място такива, които обичат да носят дрехи, които нямат еквивалент.

В тон с нуждите на клиентите, които Енигма обслужва, дойде и изискването за разработка на уеб сайт, който да представя адекватно ценностите изповядвани от компанията, а именно:

  • Уеб сайт с бутиково излъчване
  • Адекватно представяне на уникалните продукти
  • Да се наблегне на снимковия материал
  • Уеб сайта да е в стила на продуктите, да се асоциира лесно с кожените облекла, предлагани от Енигма ледър.
  • Да има визия, която да подсказва за скъпа, но изключително качествена продукция
  • Уеб сайта да е изработен спрямо съвременните тенденции

Стартирайки работа над проекта, вече имахме ясна представа, за възможно най-доброто оформление, което да отговаря на тези критерии.

Енигма ни предоставиха прекрасен снимков материал, който можехме и използвахме за да реализираме уеб сайт с liquid дизайн.

Термина liquid дизайн означава, че уеб сайта ще заеми целия екран на вашия браузер, без значение от резолюцията и размера на дисплея, който използвате.

Тенденцията на liquid уеб дизайн на уеб сайт навлиза убедително, тъй като позволява на потребителите прегледа на уеб сайта да става по един по-интуитивен начин, спрямо тяхните предпочитания и дисплей.

Важно е да се отбележи, че при този вариант, сайта изглежда добре и при преглед от мобилни устройства, макар за момента да не е разработвана мобилна версия на уеб сайта.