Fjallraven Premium Reseller онлайн магазин

Научете повече за проекта Fjallraven Premium Reseller онлайн магазин

Fjallraven Premium Reseller онлайн магазин

Fjallraven-shop.bg е онлайн магазин на скандинавскaтa маркa Fjällräven (Фиелревен).

Fjällräven Shop Sofia e първият партньорски магазин на шведския аутдоор бранд Fjällräven (Фиелревен) в България. Магазинът оперира под Premium Reseller програмата на Фиелревен и се ръководи от екипа на Ски Шарки ООД - фирмата е специлизирана в предлагането на изключително високо ниво на обслужване и голям избор от качествени, устойчиви аутдоор и лайфстайл продукти.

Представяме ви изцяло обновения уеб магазин на Fjällräven Shop Sofia. Fjällräven Shop Sofia, който представя предлаганите продукти онлайн под формата на онлайн магазин, като предоставя избор от екипировка за различните видове занимания и спортове. Онлайн магазинът е реализиран с responsive дизайн и предлага пълната гама продукти на скандинавската марка Fjällräven.

Респонсивният дизайн на уеб сайта е съобразен с наложената корпоративна идентичност на фирмата, използвана и в търговският обект в The Mall - София.

Разглеждайте и пазарувайте всички колекции от продукти, като използвате удобството на вашето мобилно устройство или десктоп компютър. Вече в двуезична версия и с изцяло responsive дизайн. Fjällräven е основана в Швеция преди повече от 50 години, магазините за outdoor екипировка Fjällräven предлагат функционална и издръжлива екипировка за outdoor спортове, включително за обикновен туризъм и къмпинг.

Скишарки е вносител на екипировка за спортове на открито, предлагащ пълната гама продукти на скандинавските марки Fjällräven, Aclima и Hestra, ски обувки от Tecnica, Nordica и Dalbello, трекинг обувки Hanwag, trail running екипировка на Raidligh, Nathan и La Sportiva, шосейни и трейл обувки за бягане на Altra Running, слънчеви очила и ски маски от носителите на RedDot награда Gloryfy Unbreakable Eyewere.