Fly & Win - туристическа агенция за бутикови пътувания

Научете повече за проекта Fly & Win - туристическа агенция за бутикови пътувания

Fly & Win - туристическа агенция за бутикови пътувания

Страст към пътуване? Мечтаете да се докоснете до далечни и интересни територии, обичаи, култура?

Именно страстта към тези преживявания, предизвиква екипа на Fly & Win да стартират своята компания. Когато хобито ти се превърне в ежедневие, тогава допринасяш за удоволствието на останалите по незабравим начин.

А какъв по-добър начин да споделиш своите впечатления, от това да покажеш своя опит, предложения и възможности в един стилен уеб сайт, богат на снимков материал и съдържание, които моментално те пренасят на бутиковите кътчета, до които Fly & Win са готови да отведат всеки от вас. При това не просто да закупят самолетните Ви билети и предложат подходящ за вас хотел, а ще организират индивидуално, според вашите предпочитания програма, която да направи почивката ви пълноценна, на посочената от вас дестинация.

При изработката на уеб дизайна на сайта, екипа ни заложи превес на снимковия материал, който грабва вниманието на потребителите и предизвиква любопитството им към избраната дестинация. В заглавната страница изображението автоматично се "свива" според размера на екрана, от който преглеждате уеб сайта, за да представи максимален комфорт и достъпност до най-важните му секции.

Когато сте направили своя избор на предпочитано местенце за вашата ваканция, можете да прочетете интересни и любопитни факти за дестинацията, при това събрани от първа ръка, от екипа на фирмата. В допълнение към това, към всяка дестинация сме приложили и полезна информация за климат, часова разлика, продължителност на полета и други, с които всеки трябва да е запознат.

Съществена част от избора на мястото на което да прекарате своята ваканция е хотела, в който бихте отседнали. За да е удобно за потребителите в уеб сайта сме предвидили възможност хотелите да са достъпни при прегледа на дестинацията, която е избрана, така че бързо и лесно да набележите този, който отговаря на вашите очаквания.

В случай, че не намирате предпочитаното място за почивка - можете да се свържете с екипа на Fly & Win за да споделите своите предпочитания и те да организират мечтаната ви ваканция.

Като ИАТА агент, фирмата предлага и самолетни билети, като всеки потребител може да използва вградената в уеб сайта система за търсене на подходящ според целите на пътуването ви самолетен билет.

В допълнение към това, можете да резервирате онлайн и хотел, като изберете измежду стотици хотели, налични в системата, интегрирана в уеб сайта.

Съдържанието се управлява лесно и удобно, от екип без специфични технически познания, чрез системата за управление на съдържанието, разработена специално според нуждите на сайта.

Стилно, съвременно, полезно и приятно - уеб сайт отговарящ напълно на представяните от Fly & Win услуги.