iGift.bg уеб сайт за продажба на подаръчни ваучери

Научете повече за проекта iGift.bg уеб сайт за продажба на подаръчни ваучери

iGift.bg уеб сайт за продажба на подаръчни ваучери

iGift.bg е уеб сайт за продажба на подаръчни ваучери от популярни марки.

Въпреки, че подаръчните ваучери вече активно присъстват в търговията в България, то тяхната продажба онлайн все още е не толкова популярна практика. iGift.bg запълва бизнес нишата свързана с търговия на ваучери за подаръци онлайн като предоставя най-големият избор, без необходимостта да се посещава търговеца, като ваучера може да бъде получен и изпратен до получателя в рамките на минути.

В процеса на дефиниране на бизнес модела и изграждането на концепцията на уеб сайта с радост установихме възможността да реализираме и приложим нов и неизползван бизнес модел в България.

След направени проучвания, които показаха, че все още става въпрос за много малка ниша (1-2% от оборота на търговците), услугата за покупка с ваучер предлага своите предимства и за клиенти, и за търговци, спестявайки време и дистанция.

Целта на уеб сайта е да осигури на посетителя лесна и бърза покупка на ваучер за себе си или за подарък.

Дори и в движение - закупуването и подаряването на ваучер става лесно и чрез мобилно устройство. Благодарение на приложения respоnsive дизайн и Facebook login интеграция посетителите имат възможност да направят подарък, където и да се намират, а функцията за забавено изпращане на ваучера е полезна за хора, които планират предварително и искат да зарадват любим човек в точния момент.