Mi New Vision

Научете повече за проекта Mi New Vision

Mi New Vision

MiNewVision е компания, специализирана в монтаж и демонтаж на разнообразни подови настилки - pvc настилки, мокет, ламинат, многослоен естествен паркет и теракот.

Екипа на компанията има опит в областта над 10 години - една от първите групи, която е професионално обучена за поставяне на подови настилки, като за този период от време, са имали възможност да работят на над 300 обекта.

Ми Ню Вижън се свързаха с нас със запитване за изработка на корпоративен уеб сайт, чиято основна цел е да запознае потребителите с услугите, които предоставя компанията, както и богатото портфолио от изпълнени обекти.

При изработката на дизайн концепцията на уеб сайта, следвахме вече установената корпоративна идентичност на компанията. Пастелна цветова гама, малко но естетически добре ситуирани дизайн елементи, усещане за пространство и свобода в лесното прочитане на информацията - това са основните елементи, на които заложихме, за да осигурим интуитивния преглед на представените детайли в уеб сайта.

Участвахме активно и съдействахме на клиента за установяването на навигацията и структурирането на информацията в уеб сайта, така че да представим много и важни детайли в малко менюта, които говорят достатъчно добре за съдържанието им.

Уеб сайта е динамичен и ще се поддържа актуален чрез системата за управление на съдържанието, разработена от Екзисто.