NovMac.com онлайн магазин за Apple продукти

Научете повече за проекта NovMac.com онлайн магазин за Apple продукти

NovMac.com онлайн магазин за Apple продукти

NovMac.com е онлайн магазин на едноименния официален риселър на Apple продукти, услуга на Екзисто ООД. В него всеки един потребител може да избере и поръча индивидуална конфигурация за своя нов Mac, както и да се възползва от възможностите за отстъпки и промоции за студенти, преподаватели и лоялни клиенти и не на последно място да кандидатства за онлайн кредит, с който да закупи избраните от него продукти.

С развитието на мобилните технологии и нарастването на потребителския трафик от мобилни устройства, възникна нуждата да се проектира, разработи и внедри ново поколение онлайн ecommerce платформа, отговаряща на динамично променящата се среда.

За да отговорим на тази нужда, разработихме нов онлайн каталог, базиран на PWA (Progressive Web App) технологията, който се отличава с невероятното си бързодействие, мултиплатформеност и респонсив дизайн, както и с възможността да работи дори и офлайн, без наличието на интернет връзка от страна на потребителя.

Поръчката става бързо и лесно, като са необходими само три лесни стъпки: избор на категория и продукт и попълване на необходимите данни за доставка. Потребителят може да избере между няколко метода на плащане, сред които ePay, PayPal, разплащане с карта или кандидатстване за кредит от БНП Париба онлайн.