Office Line

Научете повече за проекта Office Line

Office Line

Офис Лайн е българска компания, представител на марките Skrebba, Pentel, Laminex, Reiner и други за България.

Фирмата предлага висококачествени и разнообразни офис консумативи химикали, перфоратори, машини за унищожаване на хартия, ксероксна и копирна хартия и много други.

Многообразието от марки и продукти изискват много добра организация на информацията на страниците на уеб сайта, така че посетителите лесно и удобно да откриват търсените продукти. За целта сме приложили възможност за търсене по азбучен ред и по марка или категория продукт.

Въпреки сложната организация на големият обем от информация на страниците на уеб сайта сме приложили по-различна и нестандартна визия, която да отличи Офис Лайн от останалите фирми на пазара. Да имаш възможност да се разграничиш от останалите е съществено конкурентно предимство, което екипа на Екзисто се радва да предостави на своите клиенти.

За да предложи съвременно обслужване на своите клиенти Офис Лайн ще предложат възможност на своите партньори да отправят поръчки за необходимите им продукти онлайн, чрез уеб сайта, като за целта ще имат предоставени предварително потребителско име и парола. Подробни справки с поръчки, доставки и баланс на сметки ще са достъпни както за Офис Лайн така и за техните клиенти.