Penguin Farmer - iPhone app игра

Научете повече за проекта Penguin Farmer - iPhone app игра

Penguin Farmer - iPhone app игра

Penguin Farmer е игра - приложение за iPhone и iPod. Играта е разработена така, че да ангажира вниманието на потребителите за по-дълъг период от време, като ги кара да се връщат регулярно в приложението за да извършат едно или друго действие.

В началото на играта получавате собствена градинка, която е покрита с лед и наоколо се навъртат лоши полярни мечки. Можете ли да размразите земята и да я превърнете в изрядна градина с плодове и зеленчуци?

Стартирате с моркови и репички, след което бързо в градината ви ще имате посяти дузини плодове, зеленчуци, цветя, дръвчета и дори ще можете да си закупите допълнителни декорации за градина. Нужно е единствено да засадите семената на свободното място в градината ви, да ги изчакате да израснат, да наберете плодовете на труда си и да ги продадете на гражданите на Южния полюсград.

Да си купите готина моторна шейна от Ping'my'Auto или последните актуални семена за цветя от Цветарският магазин са само няколко от местата, които можете да посетите из полярните градове.

1. Да си вземете нови семена от Фермата, Цветарският магазин или пазара
2. Да се състезавате с другите градинари на състезанията в общинската зала
3. Да наемете пингвин - учен, който да обогати водата с която поливате, така че семената ви да растат по-бързо.

Това е само част от функционалността, която приложението разработено от екипа на Екзисто ще представя.