SM Tex

Научете повече за проекта SM Tex

SM Tex

Компанията SM Tex е наложен доставчик и партньор на лидери в производството на дамска и мъжка конфекция в САЩ и Европа.

Обръщайки се към нас за разработка на уеб сайт, клиента постави изискване за изработка на атрактивен, корпоративен уеб сайт, който да е актуален спрямо тенденциите в уеб дизайна.

Работейки в областта на модата, уеб сайта също трябва да излъчва модерна визия и подсказва сферата на дейност на компанията.

При проектирането на проекта съвместно с клиента, достигнахме до решение да бъде разработен уеб сайт, който да впечатлява с красиви снимки, асоцииращи се с модната индустрия.

Заедно с това приложихме и resizable дизайн, при който съдържанието на уеб сайта, заема пространството на дисплея, без значение дали потребителя използва iPad, 13 инчов лаптоп или 27 инчов телевизор за достъп до интернет.

Главната навигация на уеб сайта се визуализира с падащо меню, което също съдържа снимков материал за по-лесна асоциация на информацията, съдържаща се в различните направления.

Освен на красивото оформление уеб сайта разчита и на ефективност по отношение на достигането на потребителите до най-важната информация. За да подпомогнем този процес, потребителите могат да използват второстепенната навигация в долната част на страницата, където като акценти са представени най-важните детайли, свързани с работата на SM Tex.

Както неведнъж сме споделяли - едно от най-критичните изисквания за това един уеб сайт да е успешен е условието, информацията в него да е актуална. И тъй като света на модата е динамичен, то уеб сайта на SM Tex ще се обновява често и редовно, благодарение на системата за управление на съдържание, която разработихме.

Изработка на лого знак, регистрация на домейн, хостинг, изработка на визитки бяха също част от услугите, които имахме удоволствието да предоставим на клиента.