Varna Cars - BMW дилърство за гр. Варна

Научете повече за проекта Varna Cars - BMW дилърство за гр. Варна

Varna Cars - BMW дилърство за гр. Варна

BMW дилърството на гр.Варна представя цялостно обслужване на своите клиенти - от покупко-продажбата на нов или сертифициран употребяван BMW автомобил, до неговото сервизно обслужване или съдействие за покупка на резервни части и аксесоари.

Дилърството вече може да се похвали и с нов уеб сайт, разработен от екипа на Екзисто, който представя актуална информация за съвременните автомобили с марка BMW, възможностите за покупка, кредитиране и конфигуриране на желани от потребителите екстри.

В допълнение към това в уеб сайта са представени и наличните в салона на Варна карс сертифицирани употребявани автомобили "Premium Selection", което позволява на потребителя да се запознае с тях, преди да посети автосалона.

При дизайн оформлението на уеб сайта, екипа на Екзисто следва твърдо дефинираните правила за корпоративна идентичност и брандинг, които са неизменна част от всяко представяне на марката, било то в уеб или други медии.

Съдържанието на уеб сайта се обновява по интересен и доста гъвкав начин, тъй като се агрегира спрямо това на централата на BMW за България, а в допълнение към това екипа на Varna Cars имат възможност да добавят собствено съдържание, което е насочено специално за таргет аудиторията на дилълството.

Интуитивна структура и оформление, информативен уеб сайт, лесен за управление и администриране - новият уеб сайт на Varna Cars.